Catalunya Diari

Salut obre un expedient a Xavier Rodamilans per enviar cartes a pacients demanant el vot

La polèmica ha esclatat aquesta setmana després que un usuari de Twitter denunciés haver rebut una carta a compte d'un familiar seu que porta anys difunt

Imatge d'arxiu del Xavier Rodamilans.
Imatge d'arxiu del Xavier Rodamilans. | LleidaDiari.cat

L'Oficina del Delegat de Protecció de Dades de Salut, del Departament de Salut, ha obert un expedient informatiu per esbrinar si s'ha comès alguna irregularitat en el cas del doctor Xavier Rodamilans, número 4 de la llista de PSC de Lleida i actual regidor de la Paeria, per l'enviament de cartes als pacients demanant el vot per Fèlix Larrosa a les eleccions de proper diumenge 26 de maig.

La polèmica ha esclatat aquesta setmana després que un usuari de Twitter denunciés haver rebut una carta a compte d'un familiar seu que porta anys difunt. Rodamilans no ha negat en cap moment l'enviament de cartes demanant el vot pel PSC i ho ha justificat atenent la «confiança» que té amb els seus pacients. Salut se suma a l'obertura d'un expedient informatiu per aquest suposat cas de vulneració de protecció de dades després que el Col·legi de Metges de Lleida també ho hagi fet.

Després de la denúncia d'aquest cas a la xarxa, la Crida-CUP de Lleida també va presentar una denúncia a l'Audiència Catalana de Protecció de Dades.

Rodamilans és metge cirurgia en ofici i està situat al número 4 de la llista de Larrosa. Aquest mandat ha exercit de regidor de Polítiques per als drets de les persones a l'Ajuntament de Lleida.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari