Catalunya Diari

Xavier Rodamilans presenta la seva renúncia com a regidor del PSC a la Paeria

Fèlix Larrosa ha agraït a qui fou tinent d’alcalde de Polítiques per als Drets de les Persones «la seva tasca al capdavant de la regidoria, així com el seu compromís amb el projecte socialista»

Imatge d'arxiu del Xavier Rodamilans.
Imatge d'arxiu del Xavier Rodamilans. | LleidaDiari.cat

Xavier Rodamilans, regidor electe i número quatre de la llista del PSC a l’Ajuntament de Lleida, ha comunicat aquest dilluns al matí que renuncia a la seva acta de regidor en considerar que «com a regidor a l’oposició no podrà culminar projectes socials de calat, com ara el pacte intergeneracional que es va començar a endegar a finals de mandat i el projecte Acadè[email protected]». Així ho ha informat aquest matí al cap de llista de la candidatura del PSC a Lleida, Fèlix Larrosa. Durant la reunió, Larrosa i Rodamilans han fet un repàs de la situació política a la ciutat de Lleida i han analitzat el paper dels regidors socialistes, que conformaran el principal grup de l’oposició amb els mateixos regidors que ERC i en condició de segona força política al Consistori, a només 81 vots de diferència dels republicans.

Coneguda la decisió de Rodamilans, Fèlix Larrosa ha agraït a qui fou tinent d’alcalde de Polítiques per als Drets de les Persones «la seva tasca al capdavant de la regidoria, així com el seu compromís amb el projecte socialista». En aquest context, Rodamilans ha expressat la seva voluntat de «seguir vinculat al projecte progressista que representa el PSC a Lleida» i ha avançat que ara, a través del Fòrum Jaume Magre, seguirà treballant «amb l’objectiu de proposar una nova agenda social per a la ciutat».

La decisió de Xavier Rodamilans suposa la incorporació de Joan Queralt, fins ara Regidor de l’Hàbitat Rural i la Sostenibilitat, com a regidor electe del grup municipal socialista a la Paeria.

Rodamilans, al punt de mira

Xavier Rodamilans es va veure esquitxat dies abans de les eleccions per una polèmica. El polític és també un reconegut cirurgià de la capital del Segrià i, segons sembla, s'hauria aprofitat de la bona relació amb alguns dels seus pacients per a demanar-los el vot. Almenys així es va mostrar en una publicació de Twitter que va fer el familiar d'una de les persones que va rebre aquesta carta de petició de suport electoral. Més enllà de la sorprenent petició fora de l'àmbit polític, sorprenia que el pacient havia mort disset anys enrere. En assabentar-se de l'acció, l'Oficina del Delegat de Protecció de Dades de Salut, del Departament de Salut, va obrir un expedient informatiu per esbrinar si es va cometre alguna irregularitat en el cas del doctor Xavier Rodamilans.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari