Catalunya Diari

El Xup Xup Solidari ret homenatge al traspassat pare Suñol

Els organitzadors esperen una assistència d'unes 270 persones i una recaptació propera als 8000 euros

Les societats gastronòmiques de Lleida: Els Amics del Bacallà, El Cauet del Segrià, Lo Tall, Racó del Riu, Sogall i Solibernat; i l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida- ESCHOTUR, retran aquesta nit, en el marc de la celebració del Xup Xup Solidari 2017, un sentit homenatge vers la persona del mosén Joan Suñol, que va morir la setmana passada. Així, aquesta edició del sopar solidari en benefici de la Fundació Arrels Sant Ignasi s'obrirà amb un minut de silenci i unes paraules en memòria de Joan Suñol, qui va ser impulsor i referència d'aquesta entitat benèfica lleidatana. Els organitzadors esperen una assistència d'unes 270 i una recaptació propera als 8000 euros.

  

  

Escudella i carn d'olla amb el seu brou casolà i pollastre farcit amb cremós de patata i préssec d'Alfarràs, són els plats principals del menú que se servirà aquesta nit a l'escola. Un menú amb marcat accent lleidatà i elaborat pels alumnes d'ESCHOTUR que es completarà amb unes postres, també amb sabor local, amb Pera de Lleida i, finalment, torrons. L'àpat començarà a les 21.00 hores amb uns aperitius de benvinguda a càrrec de les societats gastronòmiques lleidatanes.

El preu del cobert és de 40 euros i la fila zero permet fer donatius a través del compte BBVA ES65 0182 3401 38 0201785951. Els diners recaptats es lliuraran a la Fundació Sant Ignasi de Loiola per finançar els programes 'arrels' que atenen les necessitats individuals de persones amb problemàtica d'exclusió social a Lleida centrant-se en persones sense llar, amb addiccions o amb carències greus. Aquesta iniciativa solidària és possible gràcies a la col·laboració d'una quinzena d'empreses: Alemany, Aramark, BonÀrea, Castillo de Monesma, Como Pomona, Celler LaGravera, Lloguers Sarri, Grup Mahou-San Miguel, Missatges, Gestió de Comunicació; Plusfresc, Cava Rabetllat i Vidal, Sanui Fruits, Batalla Cafès, La Torxa i Veri.


Comentaris

envia el comentari