Catalunya Diari

La Zona Alta de Lleida celebra una nova edició del Mercat de les Rebaixes

Durant tot el dijous i sense tancar al migdia
Imatge del mercat de l'any passat
Imatge del mercat de l'any passat | LleidaDiari.cat

La Zona Alta de Lleida tornarà a emplenar aquest dijous la plaça de Ricard Vinyes i la zona de vianants de Doctor Fleming de roba, ofertes i oportunitats. Com ja és tradició, els establiments de la zona muntaran la seva pròpia parada i oferiran uns productes de qualitat a uns preus immillorables. Tots els interessats en adquirir productes de diferents tipologies han de saber que el mercat no tancarà al migdia i que, per tant, podran gaudir de l'esdeveniment fins al vespre. Aquesta és l'edició del Mercat de les Rebaixes d'estiu però, cal recordar que durant l'hivern, aquesta important zona comercial de Lleida també en celebra una altra edició.

  

  

El Mercat, organitzat per l'Associació de Comerciants de la Zona Alta, que ja compta amb més d'una vintena d'edicions, segueix generant any rere any un gran atractiu per als clients, que troben una àmplia varietat de productes de qualitat a bons preus.
Imatge promocional
Imatge promocional | Zona Alta de Lleida

 

 

Uns descomptes immillorables

Els lleidatans que vulguin aprofitar els immillorables descomptes tindran temps a fer-ho durant tota la jornada d'aquest dijous a les parades instal·lades a l'emblemàtica plaça Ricard Vinyes de Lleida i la zona de vianants de Doctor Fleming. Ja saps, si vols acabar de lluir els millors conjunts i complements, no pots acomiadar-te de l'estiu sense la tradicional visita al Mercat de les Rebaixes de la Zona Alta. Els bons preus i la varietat de productes faran de la teva visita al mercat una oportunitat memorable per a fer-te amb els millors looks pel teu armari. A més a més, cal destacar l'àmplia experiència dels professionals que oferiran els seus productes i de l'Associació de Comerciants com a organitzadors d'un dels esdeveniments més esperats de l'estiu a la Zona Alta de Lleida.Comentaris

envia el comentari