Catalunya Diari

La Zona Alta de Lleida celebra la 9a edició de la Nit Oberta

És una nit on es pot trobar descomptes especials, outlet nocturn, gurmet i tapes, esdeveniments, espectacles, música i animació al carrer

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

La Nit Oberta neix d'una iniciativa per donar a conèixer els establiments associats de la Zona Alta, que es renova cada any. Per aquest motiu, aquest divendres 7 de juny, els establiments obren fins a mitjanit, donant una gran oportunitat per a comprar i passar una vetllada agradable.

Tal com expliquen des de l'Associació de Comerciants de la Zona Alta de Lleida, «és una nit on es pot trobar descomptes especials, outlet nocturn, gurmet i tapes, esdeveniments, espectacles, música i animació al carrer». Enguany, la 9a edició tindrà lloc el divendres 7 de juny a partir de les 20.00 hores fins mitjanit.

D'altra banda, durant tota aquesta setmana, els comerciants també estan donant i oferint molts regals pertanyents a la Ruleta la Nit Oberta. Si vols gaudir d'una de les millors zones comercials de la ciutat i d'una nit de divendres diferent, divertida i amb moltes activitats, no dubtis en gaudir d'una nova edició de la Nit Oberta.


Comentaris

envia el comentari