Catalunya Diari

Accés gratuït a l’Arborètum cada primer diumenge de mes

Accés gratuït a l’Arborètum cada primer diumenge de mes| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L'Arborètum permetrà, com cada primer diumenge de mes, l’accés gratuït als seus visitants. Amb aquesta iniciativa es pretén obrir el Jardí Botànic de Lleida Dr. Pius Font i Quer a la ciutadania i als turistes que aquestes dies visiten la ciutat per donar-lo a conèixer i perquè descobreixin el jardí i els nous paisatges que va incorporant. L’horari d’obertura del jardí, ubicat al carrer de l’Enric Farreny 144, serà de 10.00 a 17.00 hores.

El jardí botànic, infraestructura del Parc Científic de Lleida impulsada per la Paeria i la Universitat de Lleida, és un espai únic d’unes 7 hectàrees de terreny, amb plantes vives de més de mig miler d’espècies d’arbres i arbusts, ordenades segons el bioma de la terra en què viuen. Harmonitza la recerca amb la divulgació del coneixement sobre el món vegetal, alhora que consciencia la població sobre els valors de la biodiversitat. L’Arborètum porta el nom de l’il·lustre científic lleidatà, el Dr. Pius Font i Quer en reconeixement al seu treball investigador i divulgatiu.
 
S’ha de recordar que el Jardí Botànic de Lleida ha posat en marxa la campanya 'Per Nadal, regala Arborètum' per fomentar l’apadrinament d’arbres i els carnets de socis. L’Arborètum ofereix un regal lleidatà singular, amb valor mediambiental i científic i adequat per al fillol, la néta, l’amic invisible o la parella, entre d’altres familiars i amistats.


Comentaris

envia el comentari