Catalunya Diari

Accés gratuït a l’Arborètum de Lleida aquest diumenge

Accés gratuït a l’Arborètum de Lleida aquest diumenge| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

L’Arborètum ofereix aquest diumenge l’accés gratuït als seus visitants. La proposta permet donar a conèixer el Jardí Botànic de Lleida Dr. Pius Font i Quer, perquè els ciutadans s’atansin i gaudeixin de la zona i dels nous espais que es van incorporant, com una rocalla, que acull especialment cactus dels deserts càlids de Sonora i Mojave (EEUU) i de Chihuahua (Mèxic). L’horari d’obertura del jardí, ubicat al carrer de l’Enric Farreny, número 144, és de 10.00 a 17.00 hores.

El jardí botànic, infraestructura del Parc Científic de Lleida impulsada per la Paeria i la Universitat de Lleida, és un espai únic d’unes 7 hectàrees de terreny, amb plantes vives de més de mig miler d’espècies d’arbres i arbusts, ordenades segons el bioma de la terra en què viuen. Harmonitza la recerca amb la divulgació del coneixement sobre el món vegetal, alhora que consciencia la població sobre els valors de la biodiversitat.

L’Arborètum porta el nom de l’il·lustre científic lleidatà el Dr. Pius Font i Quer en reconeixement al seu treball investigador i divulgatiu.

La proposta s'emmarca en la guia d'activtiats de la Paeria Colors de Tardor.


Comentaris

envia el comentari