Catalunya Diari

Agricultura trasllada dues ósses del Centre de Fauna de Vallcalent a un bosc d'Hongria

Agricultura trasllada dues ósses del Centre de Fauna de Vallcalent a un bosc d'Hongria| EP - Fotografia: Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

 

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i la Fundació FAADA han traslladat dues ósses del Centre de Fauna de Vallcalent al santuari d'animals del bosc de Veresegyhaz Bear a Hongria, segons ha informat aquest dilluns la Conselleria.

Les ósses, Mel i Laika, van ser traslladades el passat 5 de setembre en una operació en què van intervenir personal del departament, de FAADA, de la WAP (World Animal Protection) i els tècnics de Zootransfer, empresa encarregada del transport fins Hongria. 
 
Els animals, que vivien en un espai de 600 metres quadrats, disposaran ara de 40.000 metres quadrats, encara que abans de disposar d'aquest espai estan passant un parell de setmanes en quarantena en el mateix santuari. 
 
El santuari Veresegyhaz Bear, situat a uns 30 quilòmetres de Budapest, ocupa una superfície de 4,7 hectàrees de bosc amb molts arbres i coves artificials on les ósses poden amagar-se. 
 
Mel i Laika vivien a Vallcalent des de fa 19 anys on van néixer en captivitat i eren filles dels óssos Bavar i Kiwi, que foren ingressats al centre procedents de decomissos. 


Comentaris

envia el comentari