Catalunya Diari

Denuncien una empresa de Saidí per abocar llots de depuradora sense tractar en una finca de Torre-serona

Denuncien una empresa de Saidí per abocar llots de depuradora sense tractar en una finca de Torre-serona| Text i fotos: ACN

 

Els Mossos d'Esquadra han denunciat una empresa de Saidí, al Baix Cinca, acusada d'abocar llots de depuradora sense tractar en una finca de Torre-serona. Als terrenys s'hi van localitzar fins a mil tones de producte. L'Agència de Residus de Catalunya ha obert un procés sancionador contra la firma per subministrar residus de forma irregular. Els llots s'han retirat i retornat a la planta d'origen.

Segons informen els Mossos, l'abocament el va descobrir dilluns una patrulla destinada a tasques de medi ambient. El propietari de la finca va explicar que havia sol·licitat a l'empresa de Saidí el compost acabat però els agents es van adonar que el producte contenia restes de matèria orgànica no tractada i molts cucs, per tant, en un estat que no es podia subministrar. 
 
La firma és una empresa gestora de residus no perillosos i ha estat denunciada per la policia catalana per incomplir la llicència ambiental.


Comentaris

envia el comentari