Catalunya Diari

El Banyetes clou el programa Natura als Parcs cultivant plantes aromàtiques

El Banyetes clou el programa Natura als Parcs cultivant plantes aromà tiques| Redacció - Fotografia: Ajuntament de LleidaLa regidoria de Medi Ambient i Horta ha realitzat durant 5 diumenges d’abril a juliol visites guiades als Camps Elisis i tallers de jardineria adreçats al públic familiar. L’objectiu d’aquestes activitats és atansar petits i grans al Parc dels Camps Elisis i descobrir els seus valors històrics, culturals i ambientals. També conèixer els arbres i arbustos més característics del parc i aprendre tècniques de jardineria per tenir cura de les plantes de casa, el balcó o el jardí.

El Banyetes ha participat en aquests tallers. En aquestes sis sessions, els participants, acompanyats del famós caragol, han pogut aprendre com tenir cura de diferents plantes que s’utilitzen en jardineria, a la vegada que s’han emportat a casa un test amb una planta i han pogut conèixer alguns aspectes de la jardineria urbana, així com la història dels Camps Elisis.

L’activitat ha tingut lloc els diumenges al matí i cada jornada ha tractat sobre un tipus de plantes dels jardins, com ara les bulboses o les plantes aromàtiques. Igualment, els participants han pogut aprendre a sembrar llavors, fer esqueixos o trasplantar. Durant la visita guiada als Camps Elisis les famílies participants han pogut localitzar al parc les plantes que després s’endurien a casa i també han pogut conèixer com es fa el manteniment dels jardins de la ciutat.


Comentaris

envia el comentari