Catalunya Diari

El Museu de l’Aigua ofereix visites guiades durant les vacances de Nadal

El Museu de l’Aigua ofereix visites guiades durant les vacances de Nadal| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Els dies 27 de desembre i 3 de gener de 2013 es podrà seguir la visita comentada al primer dipòsit d’aigua potable de la ciutat. Construït a finals del segle XVIII per garantir el subministrament d’aigua a Lleida, el dipòsit s’omplia amb aigua procedent del Canal de Pinyana la qual es distribuïa mitjançant sis fonts monumentals.
 
Les activitats al Campament de La Canadiense es faran els dies 28 de desembre i 4 de gener de 2013. En aquesta visita es comenta l’exposició permanent Pearson i les obres de La Canadiense a Lleida. La mostra parla del paper fonamental de les terres de Lleida en al producció d’energia hidroelèctrica gràcies a les obres de l’enginyer Dr. Pearson i la companyia hidroelèctrica coneguda com La Canadiense. A més, es visita la col·lecció temàtica d’aigües del món amb més de 1.200 exemplars.
 
Totes les visites començaran a les 12.00 hores i es recomana fer inscripció prèvia al telèfon 973 211992.
 
El Campament de La Canadiense es pot visitar lliurement, de dimarts a divendres, de 10.00 a 14.00 hores. També s’hi pot fer de forma lliure l'activitat 'Fes la teva pròpia ampolla', dirigida als més petits.


Comentaris

envia el comentari