Catalunya Diari

Els principals monuments i edificis de Lleida apaguen les llums contra el canvi climàtic

Els principals monuments i edificis de Lleida apaguen les llums contra el canvi climàtic| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida (Arxiu)

 

Els principals monuments i edificis de la ciutat apagaran les llums aquest dissabte al vespre contra el canvi climàtic. Com en els últims anys, l’Ajuntament de Lleida s’ha adherit a la campanya l’Hora del Planeta, en defensa del medi ambient, i deixarà a les fosques els monuments més emblemàtics de les 20.30 a les 21.30 hores. 

La Seu Vella, el pont de príncep de Viana i altres ponts, el Palau de la Paeria, l’edifici Pal·las o el Casino participaran en la iniciativa durant aquesta hora, amb la voluntat de conscienciar la ciutadana sobre la importància de l’estalvi i l’eficiència energètica.
 
L’Hora del Planeta, impulsada per l’organització internacional de conservació de la natura WWF, és una de les campanyes de mobilització més participatives en què hi prenen part empreses, institucions, governs i centre educatius, entre altres. L’any passat, més de 7.000 ciutadans de 150 països van tancar els llums dels monuments i edificis emblemàtics per demostrar que petites accions generen grans canvis.
 
La Paeria treballa per difondre models de vida més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient amb accions diverses com la substitució de fanals de baix consum, instal·lació de llums leds o millores en pavellons esportius per disminuir el consum. 


Comentaris

envia el comentari