Catalunya Diari

Fira Natura obre les portes de la 17a edició

Fira Natura obre les portes de la 17a edició| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Fira Natura ha obert portes aquest divendres la 17a edició d’aquest certamen dedicat al medi ambient i a la qualitat de vida. Més d’un centenar d’expositors de diferents àmbits com l’alimentació, la salut, la bioconstrucció o l’artesania, es donen cita en aquest cap de setmana a Fira de Lleida per promoure i sensibilitzar sobre hàbits més respectuosos i saludables pel medi ambient i les persones. 

Durant el cap de setmana es faran diversos tallers, xerrades, mercats i exposicions. Amb motiu dels 25 anys d’Ipecena es debatran sobre les 25 accions més significatives de l’entitat. En aquesta primera tarda ja s’ha conegut el guanyador del concurs de l’oli verge extra ecològic, que ha estat Rincón de la Subbética.
 
L’Ajuntament de Lleida ha muntat el seu estand en aquesta cita firal, que compta amb una presència destacada d’expositors de productes ecològics. Fira Natura es pot visitar de 10.00 a 20.30 hores aquest dissabte (entrada 3 euros) i diumenge (entrada 4 euros).
 
El paer en cap, Àngel Ros, ha participat en la inauguració de Fira Natura i ha destacat la contribució d’Ipcena, que és l’entitat promotora del certamen, en favor de la sensibilitat ambiental i sostenible a la ciutat. L’alcalde ha avançat que es tramitarà la concessió de la Placa de la Paeria a l’entitat pels seus 25 anys.
 
En l’acte d’obertura de Fira Natura, Ros ha encoratjat Ipcena a seguir treballant per tirar endavant amb aquesta iniciativa que, tot i l’actual context econòmic, ha aconseguit mantenir els estands i els visitants. I també ha apostat per aquest sector que vetlla per la sostenibilitat de les ciutats i la cura del medi ambient. 
 
Ros, que ha assistit a la fira acompanyat de diversos regidors, ha compartit la taula inaugural amb el president d’Ipcena, Antonio Rodríguez; el vicepresident de la Diputació, Miquel Padilla; el director de Fira de Lleida, Oriol Oró, i el primer president d’Ipcena, Rosend Renye, qui ha estat l’encarregat de fer el discurs d’obertura.


Comentaris
David
Ros per aquí, Ros per allà. Però si ell no va inaugurar la fira i hi havia altres a la taula... Informació amb un esbiaix sospitós.

envia el comentari