Catalunya Diari

La Diputació promociona Lleida com a destinació de turisme ornitològic

La Diputació promociona Lleida com a destinació de turisme ornitològic| Redacció - Fotografia: http://www.lleidatur.com

 El dissabte, dia 18 d’agost, el Patronat farà una presentació de Lleida com a destinació ornitològica al públic general i als professionals assistents, sota el títol 'Lleida, an interesting place for birdwatching' (Lleida, un lloc atractiu per a l'observació d'aus). El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida participa en aquesta fira dins de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme.
 
Durant els tres dies de la fira, així com a la presentació que tindrà lloc dissabte, el Patronat de Turisme donarà a conèixer l'oferta global de les Terres de Lleida al mercat anglès i, de manera específica, l'excepcionalitat que ofereixen les comarques lleidatanes pel que fa al turisme de natura i a l'ornitologia on s’hi poden trobar al llarg de tot l'any el 90% de les 400 espècies d'ocells que hi ha a Catalunya, distribuïdes en un ampli territori i per tota una tipologia ambiental que abraça des dels Pirineus fins a l'Aiguabarreig de l'Ebre, el Cinca i el Segre.
 
Entre el material que distribuirà el Patronat de Turisme a la fira destaca el desplegable 'The birds of Lleida' (Els Ocells de Lleida), que ha elaborat el Patronat de Turisme i que recull les aus més representatives que es poden observar a la demarcació de Lleida, a més dels punts d'observació i tota la informació complementària amb les visites guiades que es poden fer als diversos espais naturals. També es distribuiran els catàlegs i fullets de les rutes ornitològiques del Consorci del Montsec, de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, de la zona de la Terreta i dels secans de Lleida, del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, de l'Aiguabarreig del  Segre, i també el nou catàleg ornitològic de l’Alt Urgell, i l’oferta de turisme ornitològic dels Castells de Lleida. També es donaran a conèixer les actuacions que duen a terme el Parc Natural de l’Alt Pirineu i de l’Aran i el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya (que engloba la comarca de l’Alt Urgell i els municipis de la part occidental de la Cerdanya) per potenciar l’ornitologia.
 
El Patronat també mantindran diverses entrevistes amb turoperadors especialitzats (Sunbird, Bird Holidays, Ornitholidays, Limosa Holidays i Avian Adventures) amb la finalitat de presentar-los els nous paquets turístics que actualment ofereixen diverses empreses lleidatanes, per tal que els visitants puguin conèixer el potencial de Lleida com a destinació de turisme ornitològic.
 
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida participa de manera ininterrompuda des de l'any 2007 a la British Birdwatching Fair.


Comentaris

envia el comentari