Catalunya Diari

La III Caninada Solidària es trasllada a la Mitjana de Lleida

La III Caninada Solidària es trasllada a la Mitjana de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

La Caninada Solidària ha canviat d’escenari en la seva tercera edició i s’ha traslladat al parc de la Mitjana de Lleida. Les Regidories de Joventut i Medi Ambient i Horta de l’Ajuntament de Lleida, amb el suport dels Voluntaris Joves, han organitzat aquesta activitat, en què els diners que es recullin de les inscripcions es destinen a la Marató de TV3, que enguany dedica els seus esforços a les malalties cardiovasculars.

Després de fer les inscripcions, el control veterinari i el lliurament de dorsals al punt de control, el regidor de Medi Ambient, Josep Barberà, ha donat el tret de sortida a la caninada, que ha comptat amb la participació de més de mig centenar de gossos. Els participants, els propietaris amb els seus gossos, han hagut de fer un recorregut i trobar cinc punts a la Mitjana amb l’ajuda d’un mapa, amb proves que havien de resoldre. En una hora havien d’haver tornat al punt de control. Els participants que han resolt 3 de les 5 proves en el temps establert entraran en el sorteig d’obsequis de comerços i empreses de Lleida.
 
Durant el matí s’han organitzat diferents activitats. Hi ha hagut informació i propostes per promoure la tinença responsable d’animals de companyia, explicant com educar els gossos, com millorar l’alimentació, la obligatorietat d’identificar-los i xipar-los i els llocs de Lleida on es poden adoptar animals abandonats.
 
La III Caninada Solidària ha programat altres accions, com la xerrada sobre nutrició, el concert acústic del grup Spring Riot, l’exhibició d’Agility del Club Agility Alpicat o tallers infantils de manualitats durant el matí, per fer caretes de gos de cartolina o papiroflèxia. També s’ha fet un sorteig de premis entre els participants en la caninada, que han regalat diverses empreses de Lleida, i es reparteix aigua, xocolata i coca de sucre.


Comentaris

envia el comentari