Catalunya Diari

La Paeria obre el termini per sol·licitar un hort municipal a Pardinyes

La Paeria obre el termini per sol·licitar un hort municipal a Pardinyes| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 L’Ajuntament de Lleida ha adjudicat la gestió dels 90 horts a l’empresa PUNT ECO Agroambiental per un període de 10 anys i, alhora, farà el manteniment de l’espai i la formació i l’assessorament dels hortolans, així com la dinamització de les activitats socials.
 
La gestió dels Horts Urbans de Pardinyes inclou:
- Preparació, conservació i manteniment de la finca per tal de destinar-la a horts urbans, mantenint-los en prefecte estat de conservació, assumint les despeses necessàries per la correcta explotació, funcionament, seguretat, vigilància i neteja de la parcel·la i les seves instal·lacions.
 
- Autoritzar l’ocupació i l’ús temporal dels horts urbans per un període de 2 anys, amb possibilitat de pròrroga, d’acord amb el Reglament d’ús dels horts urbans que l’adjudicatari elabori a l’efecte.
 
- Assessorament a l’usuari de l’hort urbà en les tasques derivades del seu conreu (una mitjana anual de 2h mensuals incloses a la tarifa mensual).
 
- Vetllar pel compliment del Reglaments d’ús dels horts urbans
 
- Realització de cursos, tallers i formació hortícola de tot tipus.
 
El preu final dels horts és de 30 euros mensuals per la parcel·la de 50 metres quadrats i 20 euros mensuals per la parcel·la de 25 metres quadrats.
 
El termini per sol·licitar un hort en una primera fase serà fins al dia 30 d’abril. En cas que hi hagi més sol·licituds que horts disponibles, es tindrà en compte el lloc d’empadronament del sol·licitant, d’acord amb el següent barem de punts:
- Empadronament al barri de Pardinyes, 5 punts.
 
- Empadronament al barri de Balàfia i Secà de Sant Pere, 4 punts.
 
- Resta ciutat de Lleida, 3 punts.


Comentaris

envia el comentari