Catalunya Diari

Lleida compta enguany amb 645 arbres més de 56 espècies diferents

Lleida compta enguany amb 645 arbres més de 56 espècies diferents| Redacció - Fotografia: Ajuntament de LleidaLa campanya de plantació s’ha distribuït per tots els barris i els carrers de la ciutat. Els espais on s’ha actuat reposant més arbres han estat el Parc de les Vies, amb 34 unitats; la plaça Font i Quer, amb 23 unitats; el carrer Almeria, amb 19 unitats; el carrer Jeroni Pujades, amb 15 unitats; la plaça Ricard Vinyes i el parc Joan Oró, amb 11 unitats a cadascun, i el carrer miquel Batllori, amb 10.

Les plantacions que programa la Paeria cada campanya a través de la Regidoria de Medi Ambient i Horta compten amb la participació de diversos centres escolars lleidatans propers a l’àrea de plantació. Aquesta activitat s’inclou en el programa de l’Agenda 21 que promou la regidoria, implicant així les escoles en el coneixement de l’educació ambiental i perquè els alumnes reforcin els vincles entre escola i ciutat.

Les escoles que han participat enguany en la plantació d’arbres han estat l’escola Parc de l’Aigua, l’escola Riu Segre, l’escola Santa Maria de Gardeny, l’escola bressol Ginesta, l’escola bressol Ronda La Mercè, les escoles de Pardinyes, l’escola La Mitjana, el CEIP Enric Farreny i el CEIP Magraners.

A més, hi ha col·laborat l’Associació de Veïns de Rufea.


Comentaris

envia el comentari