Catalunya Diari

Localitzen tres cigonyes mortes d'un estudi ornitològic alemany a l'abocador de Montoliu

Localitzen tres cigonyes mortes d'un estudi ornitològic alemany a l'abocador de Montoliu| Redacció - Fotografia: Agents Rurals

 

Agents Rurals de la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural han localitzat a l'abocador de Montoliu els cadàvers de tres cigonyes, dos blanques i una negra, que formaven part d'un estudi ornitològic alemany, segons ha informat aquest diumenge la Generalitat.

Els exemplars formen part d'un estudi de l'Institut Ornitològic Max Plankt d'Alemanya iniciat l'any 2001 per conèixer i estudiar el canvi climàtic, les rutes migratòries, l'ecologia i fenologia de l'espècie, les zones hibernació, les principals causes de mort i els punts més conflictius per a aquestes aus. 
 
Els Agents Rurals van rebre un avís de l'Institut Català d'ornitologia (ICO) quan les tres aus van deixar d'emetre senyals de vida. Els cadàvers han estat traslladats al Centre de Fauna de Vallcalent on se'ls hi practicarà la necròpsia als animals per determinar la causa de les morts.


Comentaris

envia el comentari