Catalunya Diari

Més de 100 moments per conèixer els Pirineus

Més de 100 moments per conèixer els Pirineus| Redacció - Fotografia: www.lleidatur.com

 

El Racó del Senderista reuneix més de 100 opcions per conèixer caminant les comarques de l’Alt Pirineu i properament de les Terres de Lleida, en un calendari unificat i gestionat per les mateixes empreses que organitzen les activitats. Aquest espai és una eina que vol simplificar la promoció de les activitats de senderisme de mig o un dia de durada.

Els objectius principals del Racó són:
- Oferir als nostres visitants un lloc únic on trobar una gran selecció de propostes de senderisme que organitzen les empreses del territori en el web, en el mòbil o en les seus allotjaments.
 
- Explicar aquestes activitats de manera homogènia per poder comparar-les còmodament
 
- Facilitar la selecció de l’activitat que millor encaixa a les necessitats dels clients, en funció de la durada, la dificultat, la temàtica i altres característiques.
 
Per als professionals, el Racó és una eina que els ajudarà en el seu dia a dia:
a) Per les empreses i professionals que organitzen les activitats, el Racó és una eina de promoció, que acosta les seves activitats als allotjaments i centres d’informació, i que properament els permetrà acceptar reserves online. Els organitzadors que participen són els que compleixen els requisits que asseguren la professionalitat i donen garanties als seus usuaris.
 
b) Pels allotjaments i centres d’informació, trobar les activitats i les seves característiques en un sol lloc, accessible fàcilment i on tenen preparats uns fulls per imprimir els calendaris i així incorporar-los al plafó informatiu de l'establiment o bé un fil RSS per incorporar als seus webs.
 
El Racó del Senderista és un projecte pilot, creat amb el suport del Patronat de Turisme de Lleida, que recull les activitats de senderisme que es realitzen dins l’àmbit dins les comarques de Lleida. La web està gestionada per l’Associació de Professionals del Senderisme del Pirineu i les Terres de Lleida.
 
El Racó del Senderista és també un punt de partida per millorar la informació i prescripció de les activitats de senderisme entre els informadors i els titulars d’allotjaments. És per això que preveu incorporar les següents funcionalitats:
- Un sistema de contractació online de les activitats, disponible 24 hores, els 7 dies de la setmana.
 
- Un suport físic per promocionar les activitats dins els allotjaments o centres d’informació, i que sigui el veritable 'Racó del Senderista'.
 
- Un espai d’assessorament i formació pels professionals.


Comentaris

envia el comentari