Catalunya Diari

Nou taller d’anellament científic a La Mitjana

Nou taller d’anellament científic a La Mitjana| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat, ha tornat a convocar per aquest diumenge, dia 7 d'agost, el taller d’anellament científic d’ocells al Parc de La Mitjana. Aquestes sessions, que s’organitzen un cop al mes amb la col·laboració d’un anellador professional, permeten descobrir com és aquesta activitat i observar de prop les espècies més comunes de La Mitjana.

L’estació d’anellament d’ocells del parc lleidatà va entrar en funcionament fa cinc anys per estudiar els ocells presents en aquest entorn i conèixer la seva evolució.

El taller és gratuït i amb places limitades. Es pot fer la inscripció o demanar més informació a [email protected] o al telèfon 973 700 455.

Aquesta és una de les ecoactivitats que s’inclouen en el programa anual de propostes de natura i medi ambient de la Paeria. Alhora, s’emmarca en les Nits d’Estiu 2016, que es fan en diversos espais i equipaments de la ciutat, amb iniciatives de caràcter cultural, educatiu, esportiu, festiu o científic, entre altres.


Comentaris

envia el comentari