Catalunya Diari

Obren un establiment d'interiorisme sostenible i creatiu al Centre Històric

Obren un establiment d'interiorisme sostenible i creatiu al Centre Històric| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El Centre Històric compta amb un nou establiment que s’ha incorporat recentment al teixit comercial del barri, Verd&Co, dedicat a l’interiorisme sostenible i creatiu. Les emprenedores d’aquest projecte, Marina Borràs i Roser Sagrera, han presentat el seu local com un espai on es dissenya, s’exposa i es crea tot tipus de productes de decoració.

 Verd&Co està format per un espai d’exposició i pel seu propi taller on s’hi treballa artesanalment. Tot i que el local va obrir portes el cap de setmana, les seves impulsores estan immerses en aquesta iniciativa empresarial des del març, adaptant l’espai a les seves necessitats.
 
Amb l'obertura d'aquest establiment es reforça la dinàmica que s’està promovent en aquesta zona, on hi caben negocis singulars que dinamitzin l’activitat econòmica del barri. El projecte Districte del Mercat del Pla pretén la revitalització del Centre Històric, tant en l’àmbit comercial com en el de la restauració, amb activitats que també posin en valor el seu ric patrimoni històric i cultural.


Comentaris

envia el comentari