Catalunya Diari

Pedalada popular en favor d’un transport més sostenible

Pedalada popular en favor d’un transport més sostenible| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

El regidor d’Esports, Txema Alonso, ha estat l’encarregat de donar la sortida de la pedalada, des del Parc de La Mitjana, i ha animat els participants a fomentar aquesta pràctica. Amb el lema 'Mou-te en la direcció correcta', les poblacions que s’han adherit a la Setmana de Mobilitat pretenen conscienciar la ciutadania sobre els impactes ambientals del transport i informar-la de les noves formes de mobilitat, alleugerint l’ús del cotxe en favor d’un transport més sostenible. Alonso ha explicat que canviar el mode de transport pot significar viure en una ciutat millor i respirar un aire de més qualitat i més saludable.

La pedalada ha sortit de La Mitjana i ha fet un recorregut urbà de 10 quilòmetres, passant pel pont de Pardinyes fins a la Nacional 240, per la canalització del riu Segre i tornant per Alcalde Areny i avinguda del Segre. L’organització ha repartit unes matrícules als participants que indiquen "vehicle sostenible" perquè les posessin a la bicicleta.

L’IES Joan Oró, Esport Ciclista de Lleida, la Federació Catalana de Ciclisme i Radio-Estèreo de Lleida han col·laborat en l’organització de l’activitat.


Comentaris

envia el comentari