Catalunya Diari

Més intervals de núvols en un dimarts sense pluges

Les bandes de núvols alts i prims seran més presents en general i n'hi haurà de baixos a la costa. No s'esperen pluges i les temperatures es mantindran força semblants

Mapa de previsió per aquest dimarts
Mapa de previsió per aquest dimarts | Catalunya Méteo

El vent que ha bufat aquestes últimes hores ha deixat moltes ràfegues al voltant dels 80 k/m a les comarques de Tarragona i a l’Empordà. Tot plegat serà història en un dimarts marcat per l’augment dels intervals de núvols que deixaran un cel esmorteït a causa de l’arribada d’un front molt desgastat. No obstant, no s’esperen precipitacions, si bé a última hora podrien caure alguns xàfecs a la cara nord del Pirineu i punts de l’extrem oest de Catalunya

A més, també hi haurà més núvols baixos en trams de la costa, especialment a partir de migdia, tot i que no comportaran més conseqüències. També hi haurà algunes boires matinals a punts de l’interior que no seran persistents, tot i que alguna pot ser localment gebradora fins a primera hora del matí.

El sol i els núvols es combinaran més aquest dimarts
El sol i els núvols es combinaran més aquest dimarts | MeteoMoià

 

Temperatures sense grans canvis

Pel que fa a les temperatures, es mantindran similars de dia amb màximes que es mouran entre els 13º i 18º al litoral i prelitoral, mentre que al Pirineu es mouran entre els 7º i els 12º i a gran part de l’interior entre els 9º i els 14º amb un ambient més fred que no pas la suavitat que es viurà en alguns trams del litoral.

Si ens fixem amb les mínimes, seran una mica més baixes i es situaran entre els 5º i els 10º al litoral, mentre que a molts punts de l’interior i del prelitoral quedaran entre 1º i 6º. No obstant, en algunes zones interiors i al Pirineu hi haurà glaçades amb valors que baixaran lleugerament per sota dels 0º. 

Ambient molt suau per encarar el Nadal

De cara als propers dies, ens seguiran creuant fronts molt desgastats que portaran alguns intervals de núvols. El més destacat serà la temperatura, que pujarà de forma clara a finals de setmana i encararem el Nadal amb un ambient molt poc fred atípic per l’època. Els dies de festes els termòmetres s’anirien normalitzant.


Comentaris

envia el comentari