Catalunya Diari

Temps més rúfol i amb algunes gotellades aquest dimarts

Aquest dimarts es mantindrà el cel més ennuvolat amb gotellades a gran part de Catalunya i amb unes temperatures que experimentaran una lleugera davallada durant les hores centrals del dia. Ambient menys primaveral

Imatge d'un dia de sol i núvols a Verges, al Baix Empordà
Els núvols aniran a més a tot el principat aquest pròxim dimarts | Àngel Galán

Aquest dimarts, 7 d'abril, tindrem un augment significatiu de la nuvolositat i fins i tot, algunes gotellades. Les més probables seran cap a ponent i entre la Costa Daurada i la costa central. A la resta, els núvols dominaran gran part de la jornada sense pluges. Malgrat tot, aquesta situació només persistirà aquesta jornada. De cara a dimecres i dijous, recuperarem el sol juntament amb unes temperatures més primaverals.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Dimarts 7 d'abril

Després d'un dilluns on esperàvem més nuvolositat i fins i tot, algunes gotellades, finalment el front ha quedat frenat a l'Aragó i hem seguit gaudint d'un temps estable i assolellat a gran part del principat i amb temperatures que lluny de baixar, han quedat molt similars a les d'ahir. Tot i això, aquest dimarts si que esperem que la nuvolositat vagi a més a gran part del país i es puguin produir algunes gotellades en alguns punts entre la costa central i la costa Daurada.

Mapa del temps previst per Catalunya Diari
Previsió de símbols per aquest pròxim dimarts 7 d'abril | Catalunya Diari

Quant a les temperatures, les nocturnes es mantindran sense canvis o pujaran lleugerament mentre que les diürnes, a causa d'aquest augment dels núvols, es quedaran clarament més curtes. En general, es notarà un descens d'entre 2 i 4ºC arreu, si bé aquest descens podrà ser més accentuat a punts del Pirineu, on tampoc es descarta alguna tímida nevada per sobre dels 2.000 metres. 

El temps a Barcelona

Temps marcat aquest dimarts per l’ambient gris i més fred a la capital catalana, però quasi sense aigua, almenys fins al vespre. De cara a dimecres recuperarem el sol i l'ambient més primaveral altra vegada.

El temps a Tarragona

Dimarts molt ennuvolat i amb possibilitat d'alguna gotellada a Tarragona. Ambient altre cop més hivernal. Dimecres i en dies posteriors, recuperarem l'ambient primaveral.

El temps a Girona

Dimarts molt ennuvolat a la ciutat de Girona però sense pluja. Ambient més fred durant les hores centrals del dia, a l’espera de recuperar el sol i l'ambient primaveral en dies posteriors.

El temps a Lleida

Dimarts molt ennuvolat i amb possibilitat d'alguna gotellada a Lleida. Ambient altre cop més hivernal. Dimecres i en dies posteriors, recuperarem l'ambient primaveral.

El temps a Sabadell

Pel que fa a la co-capital del Vallès Occidental, el temps vindrà marcat aquest dimarts per l’ambient gris i més fred, però quasi sense aigua, almenys fins al vespre. De cara a dimecres recuperarem el sol i l'ambient més primaveral altra vegada.

El temps a Terrassa

Finalment, a l’altra co-capital vallesana el temps vindrà marcat aquest dimarts per l’ambient gris i més fred, però quasi sense aigua, almenys fins al vespre. De cara a dimecres recuperarem el sol i l'ambient més primaveral altra vegada.


Comentaris

envia el comentari