Catalunya Diari

Seguim amb el temps monòton aquest dimecres

Les boires seran extenses i localment persistents a l’interior. El sol es combinarà amb núvols alts i prims i apareixeran més núvols baixos a punts de la costa amb ambient suau

Mapa de previsió per aquest dimecres
Mapa de previsió per aquest dimecres | Catalunya Méteo

El temps no vol canviar aquest dimecres i seguirem amb la monotonia de l’anticicló. El més destacat serà, sens dubte, la boira, que seguirà sent molt extensa a l’interior i localment persistent durant tot el dia, especialment al pla de Lleida, com ja ha passat aquest dimarts. Allà on hi hagi boira persistent, l’ambient serà molt fred amb màximes que, inclús, es quedaran tan sols entre els 5º i els 10º.

A la resta esperem un dia, de nou, de sol combinat amb bandes de núvols alts i prims que, puntualment, poden enterbolir el cel i que faran que la sortida i la posta de sol siguin, de nou, rogenques. Un dimecres molt tranquil que vindrà acompanyat de temperatures agradables al migdia i també d’alguns intervals de núvols baixos més freqüents en trams de la costa, tot i que no comportaran més conseqüències. No es descarta alguna gotellada o plugim a les zones de boira.

El cel rogent tornarà a deixar-se veure aquest dimecres
El cel rogent tornarà a deixar-se veure aquest dimecres | MeteoMoià

 

Les temperatures màximes es mantenen més altes del normal

Pel que fa a les temperatures, es mantindran més o menys similars, si bé seran un pel més baixes a punts de la Costa Brava. Les màximes tornaran a ser suaus per l’època i la majoria es mouran entre els 15º i els 20º al litoral i al prelitoral, mentre que a la resta es situaran més aviat entre els 12º i 17º. Com ja hem explicat, a les zones on hi hagi boires persistents hi farà molt fred durant tot el dia.

Si ens fixem amb les mínimes, tampoc experimentaran grans canvis amb fred moderat de nit i la majoria entre els 4º i 9º, si bé seran més altes a punts de la costa i més baixes a l’interior i al Pirineu, on no es descarta alguna glaçada puntual. 

Pont de la Puríssima amb temps força tranquil

Pel que fa a la previsió pel pont de la Puríssima, en què molta gent té festa, es preveu un temps força tranquil amb sol, alguns intervals de núvols i boires que es mantindran els primers dies però aniran a menys el cap de setmana, coincidint amb l’entrada de fort vent de mestral i tramuntana. No s’esperen precipitacions, només s’esperen alguns xàfecs molt febles i aïllats dissabte al voltant del Pirineu.


Comentaris

envia el comentari