Catalunya Diari

Baqueira Beret obrirà la pràctica totalitat del domini esquiable el dissabte 30 de novembre

Baqueira Beret obrirà la prà ctica totalitat del domini esquiable el dissabte 30 de novembre| Redacció - Fotografia: Baqueira Beret


Els equips de Baqueira estan traballant en la preparació de pistes i serveis perquè el pròxim dissabte dia 30 l'estació de la vall d'Aran i valls d'Àneu pugui obrir els seus tres sectors. De fet , la temporada a Baqueira ha començat molt aviat i de la millor manera possible, amb una obertura anticipada en una setmana sobre la data prevista.Gràcies a les fortes nevades caigudes i l'esforç dels equips tècnics el dia 23 es van obrir 36 quilòmetres de pistes en unes condicions que recordaran durant molt de temps. Ho van poder comprovar els 3.500 esquiadors i surfistes de neu que durant l'històric cap de setmana inaugural van gaudir de la neu pols i uns gruixos als Pirineus absolutament generosos per a l'època.

Fins al proper divendres 29 de novembre estaran oberts en l'àrea de Baqueira els telecadires Bosque , Mirador , Era Cabana i Jorge Jordana i la majoria de pistes a les quals aquests remuntadors donen accés. Fins a aquest dia el preu del forfet d'adult de dia serà de 30 euros i l'infantil de dia de 20 euros. A partir de dissabte 30 els preus passaran a ser els de tarifa normal de 47 euros per a adult i 31,50 euros el de dia infantil.

La botiga i lloguer de l'estació, Baqueira Store i Ski Service , a les galeries de Ruda són totalment nous i obriran les portes el dissabte 30 . La zona de botiga és més lluminosa i s'ha ampliat notablement el catàleg de productes a la venda, des dels més tècnics fins als esportius de primera necessitat . El lloguer d'esquís d'alpí , snowboards , telemark i esquís de muntanya s'ha dissenyat amb una nova distribució que facilitarà el lliurament i ajust del material . Tot això amb la comoditat de tenir a pocs metres el Telecabina Baqueira amb què s'accedeix a pistes.


Comentaris

envia el comentari