Catalunya Diari

Baqueira Beret promou la iniciació a l'esquí i surf de neu durant el World Snow Day

Baqueira Beret promou la iniciació a l'esquí i surf de neu durant el World Snow Day| Redacció - Fotografia: Conselh Generau d'Aran

 Es tracta d'una jornada promoguda per la Federació Internacional d'Esquí (FIS). Aquesta iniciativa es va iniciar l'any 2007 per apropar la neu als nens i a les famílies. Els objectius són transmetre els beneficis de la pràctica dels esports d'hivern, la importància de gaudir d'aquests amb civisme i responsabilitat i la necessitat de conservar l'entorn.
 
Preus especials per als debutants
Si ets debutant estàs d'enhorabona ja que per a aquest assenyalat cap de setmana Baqueira ofereix un paquet especial d'esquí i surf de neu a un preu molt assequible. Inclou les classes d'esquí amb Era Escòla (en grups de 8-10 persones) per als dos dies a l'àrea de debutants de Beret entre les 11.00 i les 13.00 hores. També es contempla el lloguer de material els dos dies (esquís o surf de neu, botes, bastons). Però aquí no acaba la cosa perquè també s'inclouen els menjars en pistes. El preu d'aquesta promoció és de 71,60 € per persona el cap de setmana amb els citats serveis. També es premiarà als esquiadors habituals que portin un amic debutant a la promoció ja que el forfait diari els quedarà per 23 euros amb accés a tota l'estació. El punt de trobada serà el dissabte a les 10.00 hores a Beret al costat de l'Escola d'Esquí: Era Escòla.
 
Pels quals tinguin compromès aquest cap de setmana Baqueira preveu estendre aquesta oferta als caps de setmana del 25 al 26 de gener, de l'1 al 2 i del 8 al 9 de febrer.
 
Activitats festives per a tots
Per als nens, el dissabte 18, es durà a terme el concurs de ninots de neu a Beret al costat de la cafeteria a la zona per a trineus, des de les 11.00 a les 13.00 hores, els nens tindran l'oportunitat de fer volar la seva imaginació creant amb neu.
 
En el Stadium de Beret se celebrarà també la Carrera Open Baqueira, competició per sentir-se un corredor professionals per un dia. Totes les edats amb suficient nivell d'esquí i inscripció a la zona de sortida. El primer corredor sortirà a les 12.00 hores.
 
A Baqueira a les 18.15 hores, es congregaran en el telecadira del Bosque per pujar fins a 1800 els participants en la Baixada de Torxes (inscripció obligatòria i places limitades). El descens es realitzarà des de la cota 1800 de Baqueira fins a la cota 1500. És necessari un nivell alt i solament poden participar (per motius de seguretat) esquiadors. En acabar s'oferirà un cremat en el Bar Baqueira 1500 al costat del Telecabina.
 
Inscripcions per a qualsevol activitat del World Snow Day a: [email protected] Telèfon: 973639044.


Comentaris

envia el comentari