Catalunya Diari

Boí Taüll acull diumenge la 6a In Eleven

Boí Taüll acull diumenge la 6a In Eleven| Redacció - Fotografia: Boí Taüll Resort

 Enguany, per fomentar la motivació dels riders i facilitar el treball dels jutges, es disputaran les rondes de l’snowpark iniciació a les 10.30 hores i les de l’snowpark avançat a les 11.30 hores. La competició està oberta a nois i noies i dins d’aquestes dos categories es diferencia en Iniciació i Avançat, construint 2 parcs diferents per a que el client pugui gaudir al màxim segons el seu nivell. A més es facilita la participació als més petits mitjançant una categoria Sub-16.
 
GCS organitza aquesta activitat des del 2008 per commemorar la construcció del seu primer snowpark en ni més ni menys que 11 hores, d’aquí el seu nom. En aquesta edició, construirà per a l’ocasió 2 Snowparks amb salts, calaixos i rails per a tots els nivells i que, com cada any, lluirà un shape impecable.
 
La prova estarà amenitzada per Pink Pig, un grup de DJ's locals de Boí Taüll Resort.
 
Les inscripcions és realitzaran en atenció al client el mateix dia de la prova. Aquestes seran de 10 euros i inclouran el picnic, promocions i regals. Per participar serà necessari adquirir una assegurança d'accidents, que es podrà contractar a recepció.
 
L'activitat està organitzada per Boí Taüll Resort i GCS i Powered by SURF3. També col·laboren Opiate, Ocimag, SBESmag, Myoffice, Happyride.es i Besiberri Barruera.


Comentaris

envia el comentari