Catalunya Diari

Espot i Port Ainé inauguren dissabte la temporada d'esquí

Espot i Port Ainé inauguren dissabte la temporada d'esquí| Redacció - Fotografia: SkiPallars

 A partir d’aquest dissabte dia 30, els visitants de totes les estacions del Grup FGC podran gaudir d’activitats i novetats per a tota la família i moltes promocions. Espot i Port Ainé ofereixen aquesta temporada, com a gran novetat, una reducció en el preu del forfet de dia, que costarà 32euros en el cas dels adults i 26 euros pels infants, una baixada de preus que atraurà en gran mesura el turisme de proximitat i afavorirà l'afluència de públic a l'estació. També s’ha creat el forfet per debutants que costarà la meitat del forfet de dia. El forfet Freestyle valdrà 16euros pels adults i 10 ueors pels infants.
 
Forfets ajustats a les necessitats de cada client
Per començar la temporada de la millor manera possible, el Grup FGC ha ampliat el termini, fins a l’1 de desembre, per a que tots els clients interessats en la compra d’abonaments de temporada ho puguin fer a preus promocionals. Així, el forfet ATOTANEU 6.0 adult es pot adquirir per 530 euros mentre que el forfet ATOTANEU 5.0. per 340 euros.
 
A tot això, s’afegeix la possibilitat del pagament del forfets en terminis, novetat de la temporada a les estacions del Grup pels clients que comprin el seu abonament de temporada a través de la botiga online de Turisme FGC i que disposin de tarja de crèdit de La Caixa.
 
Aquesta temporada, l’oferta de les estacions d’FGC en abonaments de temporada és molt amplia per tal d’ajustar-se a les necessitats de cada client. A més dels forfets Atotaneu 6.0 i 5.0 podem trobar-hi productes específics com l’abonament de temporada dies Feiners, el d’un dia Feiner, el de diumenges, per a universitaris o per a Famílies nombroses, sense oblidar l’abonament de temporada Freestyle que dóna accés als snowparks de La Molina, Port Ainé i Vall de Núria. A la botiga online de Turisme i Muntanya es poden trobar totes les tarifes i adquirir, fins al proper 1 de desembre els abonaments de temporada a preus en promoció.


Comentaris

envia el comentari