Catalunya Diari

La Generalitat compra l'estació de Boí Taüll

La Generalitat compra l'estació de Boí Taüll| ACN - Fotografia: Facebook Boí Taüll

 

La Generalitat de Catalunya ha aprovat aquest dimarts l'adquisició, a través d'Avançsa, els actius de l'empresa Promocions Turístiques de la Vall, que gestiona l'estació de muntanya i esquí Boí Taüll.

Aquesta operació permetrà mantenir l'activitat a les instal·lacions i mantenir la totalitat dels llocs de treball. L'estació és el principal actiu econòmic de la comarca i garantir la seva viabilitat repercutirà en el conjunt de l'economia de la zona com a element dinamitzador.
 
Avançsa adquirirà el crèdit de 7,3 milions d'euros que l'empresa tenia amb l'ICF. A aquesta quantitat se suma la compra per un milió d'altres actius necessaris per mantenir l'activitat.
 
L'empresa Promocions Turístiques de la Vall S.A. s'encarregarà de la gestió de l'estació durant els propers cinc anys, a través d'un contracte d'arrendament que inclou l'opció de compra al finalitzar el període. Avançsa i Promocions Turístiques de la Vall S.A. es comprometen a elaborar un pla de negoci amb coinversió de manteniment a l'estació durant els propers 5 anys per modernitzar-la.


Comentaris

envia el comentari