Catalunya Diari

L'estació de Boí Taüll augura una bona temporada

L'estació de Boí Taüll augura una bona temporada| Redacció - Fotografia: L. Biela / Boí Taüll

 Entre els objectius que s'ha marcat aquesta temporada l'estació destaquen una ocupació mitjana del 45% durant els quatre mesos i mig que les pistes estaran obertes; acollir un mínim de 8.000 escolars; i potenciar l'esquí de dia. Segons Domenech, aquests es podran assolir si el temps acompanya, "i sembla que així serà". I afegeix: "Si totes aquestes metes que ens hem marcat s'assoleixen a mig termini, la nostra estació serà viable".
 
Per la seva banda, David Rey, director comercial de Boí Taüll, ha volgut plasmar la importància de recuperar l'esquiador de proximitat. "Per aquesta campanya hem apostat fort pels esquiadors de dia, oferint descomptes per a universitaris, usuaris dels diferents gimnasos, col·lectius diversos...". Així mateix, l'estació ha signat també un acord amb la Federació Provincial d'Empresaris de Comerç de Lleida (FECOM), per repartir 25.000 vals de descompte de 6 euros o un 10% de descompte per esquiar a l'estació.
 
Un altre dels reptes de Boí Taüll és recuperar l'esqui familiar, un objectiu, que segona Rey, ajuda molt el fet de tenir el ressort a la vora de les pistes, on les famílies poden descansar alhora que els seus fills s'entretenen amb les múltiples propostes que ofereixen el complex d'hotel i apartaments.
 
Un any crucial per a l'estació
Aquesta temporada és crucial per aquesta estació. Boí Taüll va tenir una temporada dolenta l'any anterior i es troben en una situació complicada. "Tenim molts elements en contra, però tenim moltes ganes de recuperar l'estació d'abans. És per això que volem buscar els clients que no havien visitat l'estació en els últims anys. És necessari complir tot el que hem dit, els números s'han de fer efectius", comenta Domenech.
 
Per fer-ho possible, el director general de Boí Taüll Ressort ha explicat que moltes empreses, entitats i administracions de la comarca s'han implicat amb aquest projecte més que mai per fer-lo viable. L’objectiu final és que amb el suport de tots s'aconsegueixi reflotar aquesta estació d'esquí.


Comentaris

envia el comentari