Catalunya Diari

Més de 2.000 persones visiten l'estació de Tavascan aquest cap de setmana

Més de 2.000 persones visiten l'estació de Tavascan aquest cap de setmana| Redacció - Fotografia: Tavascan

divendres es va haver de tancar per les intenses nevades

Això suposa continuar i superar la tònica altisita de la darrera temporada on ja es va començar a notar que es trencaven, en positiu, les males tendències dels últims anys per l’escassetat de neu i la crisi econòmica.

Durant aquests dissabte i diumenge, la major afluència de visitants s’ha decantat per practicar esquí alpí i nòrdic, tot i que també hi ha hagut usuaris que han preferit fer raquetes, esquí de muntanya, i els més agosarats, freeride gràcies al bon estat de la neu.

Un dels èxits d’aqueta temporada és justament una de les novetats: les rutes paisatgístiques interpretades al mirador del Corbiu amb la màquina xafaneus, Snow Retrac. Des de l’inici de temporada al pont de la puríssima, cada dia s’han omplert els passis disponibles per fer-ne ús.

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc.


Comentaris

envia el comentari