Catalunya Diari

Tanquen la carretera d'accés a Port Ainé per poder dur a terme treballs de reparació

Tanquen la carretera d'accés a Port Ainé per poder dur a terme treballs de reparació| Redacció - Fotografia: Facebook Snowpark Port-Ainé

 Aquest tancament no afecta els grups que són en aquests moments a l’Hotel Port Ainé 2000, situat a peu de pistes, ja que podran esquiar amb normalitat durant tota aquesta setmana. La reparació de la carretera sí que té conseqüències per als visitants de l’estació que tenen reserva a partir d'aquest dimecres. Com a solució se’ls proposarà anar a Espot en comptes de Port Ainé i allotjar-se en un dels hotels de l’estació fronterera amb el Parc Nacional d’Aigüestortes. 
 
En l’esmentat període de 10 dies, també s’establirà un protocol que permetrà circular en el tram dels treballs, durant franges horàries controlades, per part dels treballadors, serveis i dels clients que abandonin l’hotel. 
 
Les obres permetran efectuar el sanejament del talús número 23 de la carretera de Port Ainé i col·locar-hi una xarxa protectora en una àrea d’aproximadament 800 metres quadrats, així com instal·lar una barrera fixa de protecció sobre l’escullera ja existent. Aquesta és una actuació provisional i que ha de permetre mantenir oberta l’estació pel que resta de temporada, a l’espera de poder efectuar més endavant l’actuació definitiva. 
 
Un cop hagin acabat les feines es reobrirà la via per a permetre de nou l’accés a l’estació d’esquí. 


Comentaris

envia el comentari