Catalunya Diari

Tavascan ofereix forfaits i classes gratuïtes per a iniciar-se en l'esquí nòrdic

Tavascan ofereix forfaits i classes gratuïtes per a iniciar-se en l'esquí nòrdic| Redacció - Fotografia: Tavascan

 D’aquesta manera, aquelles persones que senten curiositat per aquesta modalitat, però que mai no l’han practicat, poden iniciar-se sense cap cost i veure si realment els atrapa. 
 
Aquesta iniciativa està impulsada per les estacions d’esquí nòrdic catalanes adherides a 'Tot Nòrdic' i les persones interessades a gaudir d’aquesta oferta ja es poden inscriure a través del web d’aquesta agrupacióL’activitat, que setmana rere setmana, es trasllada a una estació diferent, està limitada a les 25 primeres persones que s’inscriguin.
 
L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc.


Comentaris

envia el comentari