Catalunya Diari

Tavascan tanca les pistes d'esquí alpí fins a final de temporada

Tavascan tanca les pistes d'esquí alpí fins a final de temporada| Redacció - Fotografia: Tavascan

L'estació de Tavascan s'ha vist obligada a tancar les pistes d'esquí alpí fins a final de temporada, després de que una allau provocada pels mateixos artificiers de l'estació hagi malmès algunes instal•lacions. Un fet que juntament a les intenses nevades dels últims dies impossibilitaran continuar amb la temporada.

En aquests moments, s’està treballant a contrarellotge per adequar la resta de les instal·lacions i poder obrir el més aviat possible els circuits inclusius, de nòrdic, de raquetes i les rutes interpretades amb l’Snow Retrac.

Els usuaris del forfet de temporada podran esquiar indistintament al llarg d’aquestes setmanes en estacions pròximes com Port Ainé o Espot esquí sense cap cost extra, en virtut de l’acord de col·laboració i reciprocitat entre l’Ajuntament de Lladorre (gestor de les pistes de Tavascan) i Ferrocarrils de la Generalitat (gestor de Port Ainé i Espot).

Totes les persones que havien reservat la seva estada al refugi o en algun punt de l’Estació poden resoldre els seus dubtes i consultes al telèfon 665 670 193 o enviar un correu a [email protected]


Comentaris

envia el comentari