Societat

Una pizzeria catalana guardonada com segona del món al rànquing italià The Best Pizza Award 2024

Comparteix

La pizzeria barcelonina Sartoria Panatieri ha aconseguit el segon lloc del rànquing italià The Best Pizza Award 2024 -llistat que distingeix les 100 millors pizzeries del món- a la cerimònia que s’ha celebrat aquest dilluns a l’Spazio Antologico de Milà. L’any passat el local de la capital catalana es va situar com la millor pizzeria d’Europa fora d’Itàlia, segons la guia 50 Top Pizza Europe. Als guardons d’aquest dilluns, el primer premi se l’ha endut, per quart any consecutiu, el mestre pizzer de Pepe in Grani, a Caiazzo (Itàlia), Franco Pepe. Els artífex del local barceloní, Rafa Panatieri i Jorge Sastre, ocupen el segon lloc i completa el podi Simone Padoan, fundador de I Tigli, a San Bonifacio (Itàlia).



 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Entre les 100 pizzeries destacades per la llista arreu del món n’hi apareixen tres més de l’estat espanyol. Al número 49 la pizzeria de Bilbao Demaio, amb el mestre pizzer Gioel Demaio. Al número 66 la pizzeria de Girona Gasparic, amb Eloi Torrent. I al número 89 el local de Sabadell Il figlio di Emiliano, amb Eric Ayala.

D’altra banda, Rafa Panatieri i Jorge Sastre han aconseguit també el premi The Best Pizza Margherita.




Alerta d’estafa: Suplanten una entitat bancària a través d’SMS
La muntanya de Llessui concentra més de 1.4000 vaques

Últimes Noticies

També et pot interessar

Una pizzeria catalana guardonada com segona del món al rànquing italià The Best Pizza Award 2024

Comparteix

La pizzeria barcelonina Sartoria Panatieri ha aconseguit el segon lloc del rànquing italià The Best Pizza Award 2024 -llistat que distingeix les 100 millors pizzeries del món- a la cerimònia que s’ha celebrat aquest dilluns a l’Spazio Antologico de Milà. L’any passat el local de la capital catalana es va situar com la millor pizzeria d’Europa fora d’Itàlia, segons la guia 50 Top Pizza Europe. Als guardons d’aquest dilluns, el primer premi se l’ha endut, per quart any consecutiu, el mestre pizzer de Pepe in Grani, a Caiazzo (Itàlia), Franco Pepe. Els artífex del local barceloní, Rafa Panatieri i Jorge Sastre, ocupen el segon lloc i completa el podi Simone Padoan, fundador de I Tigli, a San Bonifacio (Itàlia).



 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Entre les 100 pizzeries destacades per la llista arreu del món n’hi apareixen tres més de l’estat espanyol. Al número 49 la pizzeria de Bilbao Demaio, amb el mestre pizzer Gioel Demaio. Al número 66 la pizzeria de Girona Gasparic, amb Eloi Torrent. I al número 89 el local de Sabadell Il figlio di Emiliano, amb Eric Ayala.

D’altra banda, Rafa Panatieri i Jorge Sastre han aconseguit també el premi The Best Pizza Margherita.




Últimes Noticies

També et pot interessar