Catalunya Diari

12.000 persones visiten la Fira del Comerç i el Rebost d'Alcarràs

12.000 persones visiten la Fira del Comerç i el Rebost d'Alcarràs| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

La quarta edició de la Fira del Comerç i el Rebost d’Alcarràs ha aconseguit aquest diumenge convertir-se en un èxit de públic, superant els 12.000 visitants. L’alcalde de la localitat, Miquel Serra, ha destacat que aquest certamen “ha esdevingut un referent pels ciutadans de la zona del Baix Segre, així com de Lleida ciutat, inclús de diverses poblacions catalanes”.

Una de les novetats d’aquesta edició, l’’Espai Petit’, ha estat un dels elements que més bona acollida ha tingut. En aquest sentit, durant tota la jornada els més menuts de la casa han pogut gaudir de diverses activitats relacionades amb la fruita, com pintar-ne diverses peces i un taller de melmelades.
 
Un altre dels elements que també ha tingut molt bona acollida ha estat l’espai de fruita d’Afrucat, la cúpula d’interpretació de fruita de la fira. 
 
Altres activitats aplaudides han estat el concurs de confitura i melmelades, el ‘showcooking’ del xef Xixo Castaño, la xerrada de la nutricionista Antonieta Barahona i la caminada contra el càncer, que ha posat la nota saludable a la jornada.
 
Les seixanta parades que han participat en aquesta quarta edició han quedat satisfetes amb les vendes i l’organització del certamen.


Comentaris

envia el comentari