Catalunya Diari

15è Ral·li de Terra 'Ciutat de Cervera', els dies 5 i 6 de setembre

15è Ral·li de Terra 'Ciutat de Cervera', els dies 5 i 6 de setembre| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Cervera

 
La cerimònia de sortida es durà a terme aquest divendres a les 20.00 hores, davant de l'edifici de la Universitat de Cervera, en un acte per apropar la prova al públic, que podrà veure els 67 vehicles participants. A la plaça Universitat també tindrà lloc l’entrega de trofeus als pilots guanyadors, dissabte 6 de setembre, a les 21.00 hores.


 


L’organització d’aquest esdeveniment esportiu té una repercussió econòmica molt positiva per a la ciutat i comarca. La prova comporta la presència a Cervera de més de 600 persones: 200 de l’organització i més de 400 dels equips participants. A més dels nombrosos aficionats al motor que vindran a Cervera a seguir el ral·li. Els establiments hotelers estan tots als 100% d’ocupació.


 


WRC Management torna a organitzar el ral·li, enguany la cinquena prova, amb la col·laboració de la Federació Espanyola d’Automobilisme (RFEA), la Federació Catalana d’Automobilisme (FCA), la Paeria de Cervera, la Diputació de Lleida i altres entitats locals. El recorregut del ral·li preveu la disputa de quatre trams, dos al matí i dos a la tarda, situats a l’entorn de Cervera.  


El regidor d’Esports de la Paeria de Cervera, Jaume Carcasona, i el director de la prova, Joan Anton Grustan, de l’Escuderia WRC Management, han presentat aquest dijous el 15è Ral·li de Terra Ciutat de Cervera, puntuable per als Campionats de Catalunya i Espanya.


Comentaris

envia el comentari