Catalunya Diari

16.000 persones han passat per la Firacóc de Tàrrega en dos dies

16.000 persones han passat per la Firacóc de Tàrrega en dos dies| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 



Una vintena d’expositors han configurat l’oferta d’enguany, sumant altres especialitats de fleca, vins, formatges i embotits. Aquesta tarda de diumenge no ha faltat l’Aplec del Cóc de la Coordinadora de Moviments Juvenils a l’exterior de l’Espai MerCAT, a la plaça de les Nacions sense Estat. La convocatòria, que amb el pas del temps donà peu al naixement de la Firacóc, assoleix la seva 25a edició tot arrodonint per als gourmets el tradicional ball de Festa Major.  



Organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica, la Firacóc compta amb el suport del Gremi de Forners de les Terres de Lleida. Precisament, el president de l’entitat, Manel Llaràs, ha anunciat la tramitació de la marca de qualitat Indicació Geogràfica Protegida (IGP) per al cóc de recapte. La Firacóc de Tàrrega també ha concentrat públic a les activitats paral—leles: una sessió de maridatge de vins de la D.O. Costers del Segre a càrrec de l’enòleg targarí Sergi Castro i el Petit Obrador en què la quitxalla ha tingut ocasió d’elaborar una senzilla coca de recapte.




Comentaris

envia el comentari