Catalunya Diari

18 grups omplen el cartell musical de l'Aquelarre 2015

18 grups omplen el cartell musical de l'Aquelarre 2015| Redacció - Fotografia: Aquelarre Cervera

 

La Salseta del Poble Sec segueix com a reclam musical de l’Aquelarre, i amb ella en seran 17 més els grups musicals que ompliran les places de Cervera la nit més bruixa de l’any. La plaça Major de Cervera serà l’escenari que més grups de música acollirà durant la festa.

  

I és que divendres a la nit també hi ha concert amb els grups Sonadors de Son Camaró i Ebri Knigth, i per acabar la nit el Dj Campi qui pugui, el qual repetirà dissabte a la nit a Cal Racó. A la plaça on es duu a terme els espectacles de l’Aquelarre, Cal Racó, acollirà, la nit de dissabte el grup Pastorets Rock, una banda musical amb un repertori de cançons populars amb arranjaments musicals que inciten al públic a no poder deixar de ballar.

  

 

  

A la plaça Pius XII, l’espai mestissatge, els visitants a l’Aquelarre podran gaudir del grup de la Garrotxa Hora del Joglar, que presenten el seu primer disc 'Gira el temps'. Acompanyant-los en aquest espai hi haurà el grup El Veïnat i els cerverins La Cruz de mi vecino.

  

 

  

A l’espai rock, ubicat al Portalet de Cervera s’hi podrà veure el concert de Xaiko, Evils of Elvis i The Golden Grahams, mentre que a l’altre cantó de les muralles els Dj Moncho de Pachá i Dj Blanca Ross i el cerverí Dj Joelee i Ivanet ompliran de música techno la plaça de les 4 barres. I a la plaça Santa Anna, d’ambient més familiar, es podrà gaudir de ball de plaça amb Duo Versió Original

  

 

  

A l’Aquelarre de Cervera, l'últim dissabte d'agost, els visitants poden venir a la recerca de foc, d’espectacles i del Mascle o d’esoterisme en general. El que trobaran durant més de 6 hores ininterrompudes serà la música en sis places del casc antic de Cervera i 18 grups de música (i Dj) convidats, tots ells d’estils i públics molt diferents. 

Comentaris

envia el comentari