Catalunya Diari

188 ajuntaments de Lleida tradueixen les seves pàgines web

188 ajuntaments de Lleida tradueixen les seves pàgines web| Redacció

 Amb aquesta actuació, la Diputació vol apropar els ajuntaments als ciutadans i especialment, facilitar la informació turística a usuaris, obrint els ajuntaments a possibles visitants estrangers i donant a conèixer el potencial econòmic i comercial de les comarques de Lleida.
 
Els camps que s’estan traduint són aquells que conformen l’estructura sòlida de la pàgina web i que poden ser més interessants per als visitants forans. Entre aquests, hi trobem aquells relatius a associacions, avisos legals, comerços, composició del consistori, descripció del poble, descripció de fires i festes, descripció de la gastronomia, història del poble, enllaços rellevants, sectors comercials, serveis municipals, telèfons d’interès, tipus de festes o turisme.
 
La Diputació també farà la traducció a l’aranès de les tres webs municipals de la Val d’Aran allotjades per la corporació que encara no tenen aquesta llengua com a opció a la seva pàgina.
 
La corporació ja s’ha posat en contacte amb els ajuntaments per donar-los a conèixer aquest servei de traducció de webs. Aquesta acció s’anirà implantant de manera progressiva al llarg d’aquest any.
 


Comentaris

envia el comentari