Catalunya Diari

22.000 persones visiten Boí Taüll durant el Nadal

22.000 persones visiten Boí Taüll durant el Nadal| Redacció - Fotografia: Boí Taüll Resort

 L’ocupació del Resort, format per diversos hotels i complexes residencials, ha estat del 80% de mitjana, destacant el dia 28, quan es va arribar al 95%. Les nevades caigudes el 24 i 25 de desembre, amb més de 60 centímetres de neu van permetre ampliar el domini esquiable a 40 quilòmetres i oferir el màxim desnivell de 750 metres.
 
Antonio Doménech, CEO de Beitreben Hospitality, va comentar: “Tot i que la temporada acaba de començar, el resultat de les vacances de Nadal al complex, juntament amb les activitats previstes per els propers mesos, ens fan ser optimistes. Creiem que seguirem creixent d’una manera significativa en número de visitants si les condicions meteorològiques ens acompanyen”.
 
Un gener ple d’activitats 
Boí Taüll Resort compta en la actualitat amb 200 empleats directes. La seva importància en termes de riquesa per la regió és molt significativa, ja que suposa el 75% del PIB anual de l’Alta Ribagorça. El complex té previst albergar durant aquest mes de gener una sèrie d’esdeveniments esportius, culturals i socials amb la finalitat d’atreure a més visitants. Entre ells destaca l’Esquiada 40 Principales entre els dies 17 i 19, que comptarà amb aproximadament 800 amants de la música i la neu; la VI Edició d’In Eleven, competició referent en el sector del Freestyle Amateur d’Snowboard; i el Trofeu d’Esquí Alpí GER Interclubs, que es celebrarà durant els dies 25 i 26 de gener.
 
 
D’altra banda el complex ha presentat un nou servei per als amants de l’esquí Free Ride per oferir sortides guiades fora pista amb la finalitat de descobrir els millors descensos de la Vall en una activitat dirigida tant a esquiadors amb un nivell mig alt d’esquí o snowboard, com a aquells que vulguin iniciar-se en aquest esport. Amb la iniciativa d’aquest nou producte, Boí Taüll vol posicionar-se a mig/llarg termini, com a destí preferent de l’activitat Free Ride al Sud d’Europa. 


Comentaris

envia el comentari