Catalunya Diari

23 guàrdies civils s'incorporen a diferents unitats de la Comandància de Lleida

23 guàrdies civils s'incorporen a diferents unitats de la Comandància de Lleida| Redacció - Fotografia: Subdelegació del Govern de Lleida

 La subdelegada del Govern ha donat la benvinguda als guàrdies civils i els ha desitjat molta sort en l'exercici de la seva professió en les seves noves destinacions. Entre ells, 15 són guàrdies civils que han obtingut la primera destinació en l'Escala de Caps i Guàrdies després d'haver realitzat un període de formació en les Acadèmies de la Guàrdia Civil a Baeza o Valdemoro, i haver realitzat pràctiques durant un any en diferents comandàncies d'Andalusia, Comunitat de Madrid, Comunitat Valenciana i Illes Balears. 
 
D'aquests guàrdies civils cinc són dones i deu homes. La seva edat mitjana és de 28 anys i ocuparan destinació en les localitats de Ponts, Seu d'Urgell, Pobla de Segur, Tremp i Solsona. 
 
També han estat destinats altres vuit guàrdies civils que ja ocupaven prèviament destinació en altres unitats, set dels quals en altres comunitats autònomes i que han obtingut destinació amb caràcter voluntari en unitats de la Comandància de Lleida en les localitats de Lleida, Balaguer, Alcarràs, Seu d'Urgell i Solsona. Entre aquests una dona i set homes. 
 
Amb aquestes incorporacions es garanteix un adequat grau de cobertura en les unitats de la Comandància de la Guàrdia Civil de Lleida. 


Comentaris

envia el comentari