Catalunya Diari

24.000 persones han visitat aquest pont la Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega

24.000 persones han visitat aquest pont la Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 El regidor de Promoció Econòmica de la localitat, Carles Pascual, ha valorat molt positivament aquest balanç i ha avançat que el consistori avaluarà noves fórmules per possibilitar el creixement de la fira "consolidat ja el seu poder d’atracció". Més enllà del volum variable de vendes, Pascual ha subratllat que l’èxit de la fira es mesura per la seva funció com a punt de contacte entre creadors i públic, "paper que complim amb escreix". Tanmateix, la convocatòria esdevé alhora "un agent dinamitzador del comerç local als inicis de la campanya de compres nadalenques, portant clients potencials a la ciutat", ha afegit l’edil.
 
 
Distribuïts entre l’Espai Fassina, l’Espai MerCAT i la plaça de les Nacions sense Estat, els 120 expositors participants han exhibit art, disseny i artesania amb segell propi: pintura, dibuix, ceràmica, escultura, vidre, orfebreria, joieria, fotografia, arts gràfiques, interiorisme o manualitats han estat algunes de les disciplines presents, junt amb productes d’alimentació ecològics. Són articles de comercialització limitada, fruit de la creativitat. Enguany, per exemple, s’hi han posat a la venda caixes de fruita reconvertides en mobiliari de casa, mitjons transformats en guardioles decorades, ampolles de sifó guarnides o fins i tot, per primera vegada, figures de modelisme naval.
 
 
Paral·Â—lelament, la fira ha impartit tallers i demostracions apel·Â—lant a la imaginació del públic. Així, els petits de casa han tingut oportunitat de desenvolupar les seves habilitats d’arts plàstiques donant forma a mosaics de trencadís, titelles, pessebres o figures de patchwork. Els grans han tingut la seva parcel—la assistint a tast de vins, sessions gastronòmiques i showcookings en viu. Presentacions literàries i concerts han completat el programa.


Comentaris

envia el comentari