Catalunya Diari

300 persones i 46 entitats participen en el lipdub de la Seu d'Urgell

300 persones i 46 entitats participen en el lipdub de la Seu d'Urgell| Redacció - Fotografia: Carné Fotògraf

 Després de la gravació del lipdub, la regidora de Festes i Tradicions de l'Ajuntament de la Seu, Meritxell Planes, ha volgut agrair a tothom la seva participació, tant a nivell d'entitats com a nivell particular: "Ha quedat demostrat que quan els urgellencs fem pinya, aconseguim allò que ens proposem". A més a més, Planes ha manifestat que "ha estat una jornada molt bonica i que ens podem sentir molt orgullosos de tot allò que pot oferir la Seu d'Urgell". La regidora urgellenca també ha afegit que des de l'Ajuntament es vol continuar treballant tot comptant amb la participació dels urgellencs i urgellenques amb l'objectiu que tothom es faci seu les activitats que es porten a terme a la ciutat. 
 
Des del Consistori urgellenc també es vol valorar molt positivament la feina portada a terme per la comissió organitzadora d'aquest lipdub, encapçalada per la Regidora de Festes i Tradicions, ja que ha representat un treball important dut a terme en equip durant força dies. 
 
Aquest lipdub de la Seu d'Urgell compta amb tres elements originals. El principal és que a diferència de la majoria de lipdub el de la capital alturgellenca la càmera no es mou per carrers sinó que es tracta d'un 'cargol' de persones situades a la mateixa plaça dels Oms, la qual es va omplint de gent. Pel que fa la música, es tracta d'una 'corranda' composada expressament per l'ocasió pels professors i alumnes de l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell, amb lletra escrita per Pep Lizandra. Respecte a la coreografia d'aquest vídeo musical, l'element principal és un 'paquet regal sorpresa' que es van passant totes les persones que participin en aquest lipdub.
 
Les entitats que hi han participat són: la UBSU, CAU, RàdioSeu, Estripagecs, QUELCOM ES COU, Associació Gitana Gao Romà, l'Associació de Geganters de la Seu, Creu Roja, Ampa La Valira, el Patronat del Retaule de Sant Ermengol, Coral Signum, Club Ciclista Tupedala, Pixies, el Casal Municipal d'Estiu, la coral i el gimnàs de l'Esplai de la Gent Gran, l'Associació de Dones Confraresses, l'Associació Urgellenca de Dones, els Armats de la Seu, regidors i regidores de l'Ajuntament urgellenc, la companyia de teatre 'A tota teta', el Grup de Diables de l'Alt Urgell, l'Escola Municipal de Música, la Rolling Band, el Club d'Hoquei i de Patinatge Cadí, l'EDFOR, Minairons, Karate Kobudo, CEFUC, el Club Cadí Canoe Kayak, Sedis Bàsquet, l'Associació de Puntaires, l'Associació d'Hostaleria, el Club de Caça i Pesca, el Picot, la Confraria de Sant Antoni, Man Unides, l'Associació Sardanista, l'Associació Cavallista i Seu Folk. 


Comentaris

envia el comentari