Catalunya Diari

36 anys de presó per matar a cops de destral la seva dona i al presumpte amant a Alcarràs

36 anys de presó per matar a cops de destral la seva dona i al presumpte amant a Alcarrà s| Text i fotografies: EP

L'Audiència de Lleida ha condemnat a 36 anys de presó l'home marroquí que a l'abril de l'any passat va matar a Alcarràs a cops de destral la seva dona, amb la qual tenia dues filles, i a un home del que sospitava que era el seu amant.

En la sentència, l'audiència condemna l'acusat Hamid E.R. a la pena de presó de 17 anys per la mort de l'home i a 19 anys més per la mort de la seva esposa. A més, condemna l'acusat a pagar 116.000 euros a la vídua del mort, 48.000 euros al fill menor d'ambdós i la mateixa quantitat a una altra filla del mort, a més d'altres 48.000 euros a cadascuna de les filles de dona, que també ho són seves, i 10.000 euros a cada un dels progenitors d'ella.

L'Audiència ha dictat sentència després de la fallada de culpabilitat del jurat en el judici de mitjans de setembre en el qual l'acusat va reconèixer els fets: "Sí que vaig fer això, però no sé per què", va declarar l'home en el judici en el qual va ser assistit per una traductora. En la seva declaració, va explicar que feia sis anys que patia per la presumpta relació entre la seva dona i l'home.

La sentència considera provat que l'acusat va comprar una destral a l'abril de 2013 en un establiment de la localitat d'Alcarràs i la va portar a esmolar a una ferreteria d'aquesta mateixa localitat. Assenyala també la sentència que el 30 d'abril de 2013, cap a les dues del migdia, l'acusat es va dirigir al bar Casanovas i va esperar l'arribada de l'home de qui suposava que mantenia una relació amb la seva dona. Quan el va veure arribar va anar a agafar la destral del seu cotxe, va entrar al bar i li va propinar diversos cops mentre la seva víctima estava assegut d'esquena.

Segons resa la sentència, l'acusat es va dirigir, "destral en mà i amb la intenció d'acabar amb la vida de la seva esposa, al domicili familiar", i li va propinar diversos cops amb la destral a la zona cranial, causant-li la mort.


Comentaris

envia el comentari