Catalunya Diari

3ª Edició Freeski Xperience Boí Taüll Resort

3ª Edició Freeski Xperience Boí Taüll Resort| Redacció - Fotografia: Boí Taüll Resort

 

L’estació d’esquí de Boí Taüll Resort, la més alta del Pirineu, ha preparat per aquest cap de setmana un programa carregat de neu pols i activitats. Si t’agrada el freestyle i ets dels que acostumes a passar una estona provant diferents trucs, trobaràs un espectable a l’Snowpark de BTR.

La Zona de Basseta i la Zona Pro estaran a punt per a que els aficionats puguin demostrar tot el riding i nivell sobre els esquís. La competició serà un SLOPE STYLE i el programa que proposen vol aconseguir altíssims nivells de motivació per a que es puguin expressar tot el nivell i talent que es pot veure cada cap de setmana a BTR sobre els esquís.
 
En primer lloc, es celebrarà la Competició a la ZONA PRO, amb grans salts, aire i la màxima expressió que els riders ens poden regalar.  A continuació, i amb la motivació al 100%, es portarà a terme una Expression Session a la Zona de Basseta per a poder veure  com puja la 'gent' de la base del freestyle a BTR. Finalment, a la Zona de Basseta es buscarà The Best Trick de la jornada. Per acabar amb la gran festa del freestyle de BTR, tots els participants es reuniran al Punt de Trobada per fer el lliurament de premis i regals dels nostres col·laboradors.  
 
Recordeu que us podeu inscriure a la FreeskiXperience el mateix matí del dia 23 de febrer, de 8.30 a 9.30 hores, a la Base de l’Estació, a l’Oficina d’Atenció al Client.
 
La sessió més freda de l’any
Ivan Efex, David Howl, Maisa, Juanra Casanova i Noname animaran dissabte i diumenge a la Terrassa de la base de l’Estació. Per la nit, punxaran al Centre Social per a que us ho pogueu passar lo millor possible, fent d’aquest cap de setmana, una gran festa, difícil d’oblidar. Comentaris

envia el comentari