Catalunya Diari

La 3a Fira Playmobil de Tàrrega es trasllada al pavelló del Club Natació per doblar espai i guanyar en comoditat

La 3a Fira Playmobil de Tàrrega es trasllada al pavelló del Club Natació per doblar espai i guanyar en comoditat| Redacció - Fotografia: Fira Playmobil Tàrrega / Ajuntament de Tàrrega

 

Tàrrega acollirà per tercer any consecutiu la Fira Playmobil, l’única a la demarcació de Lleida dedicada als populars ninos també coneguts com clicks. La tercera edició, els dies 26 i 27 d’abril, es trasllada des de l’Espai MerCAT al pavelló del Club Natació Tàrrega, una nova ubicació que permetrà doblar la superfície fins als 1.200 metres quadrats.

  

A més, tant expositors com públic guanyaran en comoditat, millors accessos i més llum natural, a més de disposar just al costat de les 200 places d’aparcament gratuït del Parc Esportiu del Reguer. L’Associació Agrat i SomosClicks, impulsors de la fira, han qualificat aquest canvi de lloc com “un significatiu pas endavant perquè l’esdeveniment es consolidi com una cita de referència a Catalunya”.

  

 

  

Aquesta tercera edició es podrà visitat de 10.00 a 21.00 hores el dissabte, dia 26 d'abril, i de 10.00 a 19.00 hores, el diumenge, dia 27.

  

 

  

L’ampliació de la 3a Fira Playmobil de Tàrrega permetrà exhibir fins a 14 diorames, el més gran dels quals, dedicat a la guerra de Troia, ocuparà 32 metres quadrats. Les escenes, que meravellen petits i grans per la minuciositat dels seus detalls, aglutinaran un mínim de 5.000 clicks, un miler més que l’any passat. Altres eixos temàtics seran els víkings, les fades, la civilització egípcia o la conquesta de l’espai. També es disposarà d’un apartat de venda amb 12 paradistes que posaran a l’abast les últimes novetats de la marca Playmobil, la qual compleix 40 anys d’història.

  

 

  

Ampliació de les activitats paral·leles

  

La programació d’activitats paral·leles també creix incorporant novetats com una zona de tallers i inflables. No faltaran convocatòries com la competició oberta de diorames, el concurs fotogràfic Freak-Click a Facebook, el concurs que proposa buscar clicks pels comerços associats de Foment Targarí o el taller educatiu de Jugòrium Botiga Màgica de Verdú. El vessant solidari de la fira es renova enguany ja que Agrat destinarà el 10% de la recaptació de les entrades a un projecte del CAP de Tàrrega. Alhora, SomosClicks, entitat sense ànim de lucre, aportarà 500 euros al mateix projecte.

  

 

  

L’any passat la trobada va rebre uns 10.000 visitants, un 40% més que en la primera edició. Una altra dada rellevant: un 50% dels assistents procedien de fora de Tàrrega.

Comentaris

envia el comentari