Catalunya Diari

4a edició del Concert de l'Oli, dissabte a les Borges

4a edició del Concert de l'Oli, dissabte a les Borges| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

La localitat de les Borges Blanques acollirà aquest dissabte, dia 21 de gener, la quarta edició del Concert de l'Oli. L'actuació, que es durà a terme a l'envelat exterior del recinte firal, s'emmarca en la 54a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que es celebrarà els dies 20, 21 i 22 de gener.

Per tots aquells que vulguin gaudir de música en directe, aquest dissabte, dia 21 de gener, a partir de les 00.00 hores, actuaran en primer lloc el reconegut grup musical Buhos i, seguidament, pujaran a l'escenari els Brams. Finalment, per cloure l'acte festiu, els assistents podran gaudir del DJ OGT. Està previst que cada actuació duri al voltant d'una hora i mitja o dos.

L'esdeveniment, organitzat per la Comissió de Festes de les Borges Blanques, s'ubicarà a l'envelat exterior, a la carpa situada a la plaça Europa de les Borges Blanques.

L'entrada anticipada té un preu de 5 euros amb consumició i es pot adquirir a l'Oficina Jove o bé a l'estand de l'Ajuntament. L'entrada a taquilla, també amb consumició, costarà 7 euros.

Els menors hauran d'anar acompanyats d'un adult i portar una autorització, que es pot trobar a la pàgina del facebook de la Comissió de Festes o es podrà adquirir a la mateixa entrada del concert.

D'altra banda, aquest dijous s'estan acabant els últims preparatius per tal que la 54a Fira de l'Oli i les Garrigues obri aquest divendres, dia 20 de gener, les seves portes fins el diumenge 22. L'horari d'obertura del certamen, que compta amb més de 160 expositors, serà de les 10.00 fins a les 20.00 hores de forma continuada.


Comentaris

envia el comentari