Catalunya Diari

6.000 visitants veuen renéixer la llegenda de Sant Jordi i el Drac a Puigverd de Lleida

6.000 visitants veuen renéixer la llegenda de Sant Jordi i el Drac a Puigverd de Lleida| Redacció - Fotografia: Associació Puigverd Sant Jordi i el Drac

 La jornada rècord va començar amb el primer campionat de Catalunya de tir amb arc, el qual va reunir a un centenar d’arquers de tota Catalunya. També, durant el matí els visitants van gaudir de l’actuació dels Castellers de Lleida i la cerimònia reial. Tot això, envoltats d’un marc medieval amb el poble engalanat d’estendards i més de 70 parades medievals (un 30% més gran que l’edició anterior).
 
Per la tarde, els visitants han gaudit de danses del ventre, una exhibició de forçuts, un recital de poemes i viatges en carruatge, passejades, batucades i conta contes.
 
Finalment, l'espectacle final ha sigut tot un èxit amb una assistència de 1.000 persones, que s'han pogut acomodar a partir de les cadires i grades supletòries preparades per a l'ocasió. En l'espectacle hi han participat més de 150 actors veïns de poble, correfocs, castells de focs artificials i un gran espectacle audiovisual.


Comentaris

envia el comentari